Psych-K®

Wat doet Psych-k®?

PSYCH-K® transformeert negatieve en zelf beperkende overtuigingen naar positieve overtuigingen op het niveau van het onderbewustzijn. Onderbewuste overtuigingen zijn gebaseerd op ervaringen uit het verleden, welke zijn opgeslagen in het lange termijn geheugen. Ze vormen de basis voor onze reacties op iedere nieuwe situatie in ons leven. Voor een blijvende transformatie is het nodig om iets te veranderen in het onderbewustzijn.

Op ieder moment in je leven

Beide hersenhelften zijn verantwoordelijk voor elk hun specifieke functies.  Ze communiceren met elkaar via het corpus callosum. De linker hersenhelft bevat het sequentiële, het analyseren, de logica, het lineair denken, de nadruk ligt op orde en structuur. De rechter hersenhelft bevat onze intuïtie, gevoelens, ervaringen en indrukken.

Bij een stress situatie kan dit leiden tot hersendominantie. Door middel van een balans communiceren beide hersenhelften terug als één geheel. Dit is de toestand waarbij al onze gedragsmogelijkheden volledig beschikbaar zijn. 

Door het volgen van PSYCH-K® workshops heb ik zelf een kentering in mijn leven mogen ervaren.                                                                                                 

Tijdens een PSYCH-K® sessie kom je met een specifieke vraag of doel zonder heel je levensverhaal te moeten vertellen. Een individuele sessie PSYCH-K® werkt direct en kan ook enkele dagen of weken nawerken, afhankelijk van individu tot individu.

PSYCH-K® is geïndiceerd bij burn-out, hormonale problemen, angsten, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, traumaverwerking, communicatieproblemen, stress, angsten, leermoeilijkheden, A.S.S.  

 
Op elke leeftijd vanaf van 8 jaar.

Eén sessie duurt één uur.

PRIJS

75 euro

Betaalmogelijkheden

Cash of payconiq.

Body Mind Soul Spirit, business motivational inspirational quotes, words typography lettering concept